trešdiena, 2012. gada 7. marts

Machine Gun Preacher


Filma: Machine Gun Preacher
Gads: 2011
Valsts: ASV
Mūzika: Asche & Spencer, Thad Spencer
Režisors: Marc Forster
Žanrs: Grāvējs/Drāma/Biogrāfija




Stāsts par balto čali ASV, kurš tikko iznācis no cietuma konstatē, ka viņa sieva striptīzdejotāja viņa prombūtnes laikā ir pievērsusies ticībai. Bet tā kā viņam tāda ticība nav vajadzīga viņš turpina iesākto ceļu - narkotikas, kautiņi, laupīšanas. Līdz kādā vakarā viņam sanāk nodurt kādu cilvēku un viņš saprot, ka tā nedrīkst turpināties. Ar sievas palīdzību viņš pievēršas ticībai un kļūst par kārtīgu ģimenes cilvēku. Bet tas ilgst līdz brīdim, kad viņš aizbrauc uz Ugandu palīdzēt saviem ticības brāļiem un māsām.



Čiv!
   Nesen noskatījos Machine Gun Preacher. Filma bija diezgan laba. Filmu skatījos cerot uz daudz action ainām un nebiju vīlies. Action ainu bija tieši tik daudz, lai man neliktos, ka skatos kara filmu. Galvenās lomas aktieris Batlers(Gerard Buttler) manuprāt bija izcils šajā filmā. Īpaši laba bija aina baznīcā, kur mācītājs aicina cilvēkus nākt ticībā un piedot grēkus, lai sāktu jaunu dzīvi un Batlers manuprāt lieliski notēloja uztraukumu un iekšējo cīņu ar sevi.

   Patika arī tas, ka bija ievietota kārtējā sieviete(Jessica Joffe) , kas domā, ka viņa ir terminators un ka tikai viņai ir ļauts glābt cilvēkus, kas nonākuši nelaimē. Es protams neko neteiktu, bet viņai liekas, ka cilvēkus var glābt tikai ar nevardarbīgiem līdzekļiem. Ziniet ko? Ne visur pietiks ar labu gribu un vārdu, reizēm tiešām jāķeras pie ieročiem, lai kaut ko mainītu uz labo pusi.
   Nedrīkst aizmirst Michael Shannon, kurš filmā attēlo Sam Childers(Gerard Buttler) labāko draugu. Lielisks aktieris. Iesaku noskatīties filmu Take Shelter, kurā viņš tiek attēlots kā mūsdienu Noass, kuram jāceļ nevis kugis(arka), bet gan pazemes bunkurs.
 









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru