otrdiena, 2010. gada 26. oktobris

and give to the poor.

Čiv!
Virsraksts angliski, lai atbilstu pēdējam video. ;)
   Pirms pāris dienām, precīzāk sestdien 23 oktobrī ap 19:30 bijām aizgājuši uz Galleria Riga jaunā misijā.

Misijas uzdevums - Savākt pilnu somu ledenēm. Ledenes netiek paturētas, bet nodotas tālāk - bērnunamam.
Misijā piedalās - Lejamejais un es(Gints).
Aprīkojums - Sony(laikam) fotokamera. Modeli neatceros. :P Nekaunība.
Misijas laiks bija nepilna pusstunda, ja nemaldos. Staigājām sākot no otrā stāva. Pirmo stāvu apstaigājām pēc strūklaku šova, kas salīdzinājumā ar pirmo atklāšanu nebija nekas īpašs.
   Bet par misiju turpinot. Veikalos negājām iekšā un tā vienkārši negrābām ledenes, bet vispirms paprasījām atļauju vai drīkst. Atbildes bija dažādas un reakcijas arī, bet lielākoties atbilde bija "Droši!". Lai gan tad kad Lejamejais paņēma veselu sauju veikalnieki sāka bļaut " Nu ne jau tik daudz", "Kauna nav", "Mazāk". Tad man ir jautājums. Ja tu saki droši, kāpēc tu mani apturi? Izvēlies vārdus.
  Tā nu izstaigājām lielāko daļu veikalu. Pirmajā stāvā kļuvām pavisam bezkaunīgi. ^^ Kā tas redzams video jau tika gāzts viss trauka saturs somā.

Misija bija pilnībā izdevusies. Otrajā daļā - ledeņu atdošana bērnu namam - gan nepiedalījos, jo biju izbraucis no pilsētvalsts Rīgas. Cik pastāstīja Mārcis tad izrādījies, ka nams tiek remontēts un tur atrodas tikai apsargs un nama direktore. Bet sīkāk visu apskatīt var video. ;)



Tā kā raksts ir pāris dienas pēc video publicēšanas tad ir ienākušas ziņas no OPauga par to, ka esam fiksēti šeit - Kas Jauns.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru