trešdiena, 2011. gada 10. augusts

Dylan Dog: Dead of Night


Filma: Dylan Dog: Dead of Night
Gads: 2010
Valsts: ASV
Mūzika: Klaus Badelt





   Filma par Dilanu Dogu(Brandon Routh) - privātdetektīvu - kurš tiek uzaicināts izmeklēt kādas sievietes, Elizabetes(Anita Briem) tēva slepkavību. Bet Dilans šo lietu negrib izmeklēt, jo sieviete apgalvo, ka viņas tēvu nogalinājis monstrs. Dilana partnera pēkšņā nāve tomēr liek viņam uzņemties Elizabetes lietu, lai noskaidrotu, kas ir nogalinājis viņa partneri. Izmeklējot šo lietu Dilans atklāj sazvērestību, kura draud iznīcināt cilvēci un monstrus.

   Īsti nezinu, ko lai saku. Sāku filmu skatīties kā lētu detektīvu par cilvēku, kurš izmeklē zombiju, vampīru vilkaču un cilvēku slepkavības. Beidzu skatīties ar pārliecību, ka filma bija lēta, bet ne tik daudz detektīvs kā komēdija par zombijiem, vampīriem un vilkačiem, kur cilvēki bija statisti. ^^ Jau no paša sākuma mazliet iesmēju par filmas titriem - drausmīgi, bet noskatoties filmu likās ļoti atbilstoši gaisotnei un gala noskaņojumam, kuram jābūt jautram un nenopietnam.
   Pati pirmā aina ar Elizabeti bija mazliet smieklīga un nevajadzīga - pat ja viņi būtu izņēmuši šo filmas fragmentu filma no tā neciestu. Pirmā aina ar Dilanu un viņa palīgu Markusu(Sam Huntington) lika domāt, ka Markus ir galvenajā lomā nevis Dilans. Vismaz stila un izskata ziņā noteikti.





 Skatoties filmu pa laikam ienāca prātā dažādas domas - te jau nu varēja labāk notēlot; drausmīgi specefekti utt. Bet kopumā filma ir tiešām izklaidējoša. Man kācilvēkam, kam ļoti patīk detektīvi un zombiju filmas, šis gabals likās ļoti laba izklaide vienam vakaram. Iesaku skatīties kopā ar draugiem pie liela ekrāna un burkānu un krējuma bļodas. Frāze, kas ļoti patika - "I look like a hooker". Sapratīsiet, kad tiksiet līdz attiecīgajai ainai. ;)




2 komentāri:

  1. ta ari neesmu sapratis - tad tev šausmenes patīk vai nē???

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk zombiju, vampīru, vilkaču un apokalipses filmas. Bet ne šausmenes. Šausmenēs parasti vainīgie ir traki cilvēki tāpēc man tādas nepatīk. Zombiji nevar eksistēt, bet ir mazliet baisi un filmas man ar viņiem liekas interesantas. ^^

    AtbildētDzēst