pirmdiena, 2011. gada 5. decembris

Rise of the Planet of the Apes



Filma: Rise of the Planet of the Apes
Gads: 2011
Valsts: ASV
Mūzika: Patrick Doyle

   Filmu noskatījos domādams, ka būs kāda sakara ar Planet of the Apes(1968 vai 2001). Maldījos smagi. Šī bija filma par to, ka kārtējais zinātnieks izdomājis patēlot dzīvības jeb precīzāk intelekta radītāju. Es nesaku, ka Dievu vai mazos zaļos(pelēkos) cilvēciņus.
   Filma kā tāda bija tīri izklaidējoša. Bet diemžēl vienā vietā tika smagi sabojāts ticamības moments - tie kas filmu ir redzējuši gan jau ka zina ka runāju par bārdaino dzīvniekmīli(atvainojos par gramatikas kļūdām).
  Stāsts aptuveni šāds. Zinātnieka tēvs slimo ar alcheimera slimību un zinātnieks izlemj samiksēt zāles. Zāles viņš izmēgina uz pērtiķiem. Visi pērtiķi izņemot vienu jaundzimušo tiek iznīcināti pēc neveiksmīga eksperimenta. Mazais pērtiķēns aug zinātnieka gimenē un viņa intelekts augtin aug līdz cilvēki viņu piekāš un šams ir spiests sākt savu mazu revolūciju.
   Bet filmas sāls nav šī revolūcija, bet bārdainais dzīvniekmīlis un melnais farmācijas uzņēmuma direktors, kuri ir tik neaprobežoti, ka ļauj...ups. Gandrīz jau nospoiloju. :P Ejiet un skataties filmu.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru