piektdiena, 2009. gada 27. novembris

Noskatījos jauku filmu

Sākšu ar pavisam citu filmu. Filma - The Box (Kaste). Filmas sākums bija lielisks. Aktieri labi. Izņemot pašu Diazu. Pa vidam parādījās mazo zaļo cilvēciņu teorija un vēl sūdīgi specefekti, kas padarīja filmu par viduvēju. :( Bija vietas, kur vajadzēja palikt baisi vai kā, bet tā vietā nāca smiekli. Bija arī divas(TIKAI) vietas, kur tiešām vajadzēja salekties vai noraustīties no pārsteiguma. :)
Bet kā parasti raksts nebija domāts par The Box.
Raksts domāts filmai INK. Par filmu uzzināju no www.youtube.com. Palasījies dažus komentārus filmu novilku HD kvalitātē. Komentāri, kas lika man novilkt filmu bija pozitīvi un kritiski, nevis vienkārši - super vai mēsls. :)
Filmas sižetu varat izlasīt augstāk dotajā saitē. Cik dzirdēju vai lasīju(vairs neatceros) filmas budžets bijis nieka $300 000(neesmu tam gan atradis apstiprinājumu). Salīdzinājumā filmas The Box budžets - $30,000,000 (Estimated). Efekti par tiem dažiem simts tūkstošiem ir lieliski. Neradās lētuma piegarša vai kādas citas piekasīgas domas galvā skatoties filmu. Protams, ka atradīsies, kuri man nepiekritīs, bet izdabāt visiem jau nevar. ;)
Daži skrīni no filmas un pašās beigās arī treilerīts :







1 komentārs:

  1. Pats sapratu, ka raksts ir samērā nesakarīgs, bet ir ok. Esmu par slinku, lai kaut ko labotu. :P

    AtbildētDzēst